20 December 2015

Wishlist: New Year's Eve
(Only in Croatian.)


Božić samo što nije "pokucao na vrata". Ispekli smo kolače, zapalili sve četiri svijeće na adventskom vijencu, a i slatkiši u adventskom kalendaru samo što nisu ne stali. 
Kada okitimo bor, posjetimo najmilije i dobro se najedemo nećemo ni primjetiti da nam već dolazi nova 2016. godina. Kao i svaka druga bit će puna iznenađenja, lijepih trenutaka i zabave. 
Time smo došli i do teme moje prve "liste želja". 


Za Novogodišnju večer ću nositi nositi crnu haljinu od Diademe http://diadema.hr/hr/brand/ .


Ovo je slika s Diademine Facebook stranice: https://www.facebook.com/Diadema-144249752276828/.
Little black dress / Mala crna haljina je "must have" u svakom ženskom ormaru. One su super jer kod takvih haljina naša kreativnost i stil dolazi do izražaja, kada biramo nakit. Ovu haljinu želim upotpuniti s velikim crnim naušnicama. Želja mi je da budu u kombinaciji sa zlatnom bojom jer obožavam zlatnu :D, a pogotovo u šminkanju. 

Kad smo već kod šminkanja, za Novu godinu ću nositi zlatnu boju na očima i crveni ruž na ustima. Frizura će mi biti visoki rep. Jednostavno, ali elegantno. Odlučila sam se za rep jer želim istaći velike naušnice koje želim.U mom dugom traženju onih "savršenih" našla sam ručno rađene od https://www.facebook.com/lapisierart/. Ove dvoje sam izdvojila kao najbolje.


Nadam se da će se moja želja ostvariti!


No comments:

Post a Comment