20 December 2015

Wishlist: New Year's Eve




(Only in Croatian.)


Božić samo što nije "pokucao na vrata". Ispekli smo kolače, zapalili sve četiri svijeće na adventskom vijencu, a i slatkiši u adventskom kalendaru samo što nisu ne stali. 
Kada okitimo bor, posjetimo najmilije i dobro se najedemo nećemo ni primjetiti da nam već dolazi nova 2016. godina. Kao i svaka druga bit će puna iznenađenja, lijepih trenutaka i zabave. 
Time smo došli i do teme moje prve "liste želja". 


Za Novogodišnju večer ću nositi nositi crnu haljinu od Diademe http://diadema.hr/hr/brand/ .


Ovo je slika s Diademine Facebook stranice: https://www.facebook.com/Diadema-144249752276828/.
Little black dress / Mala crna haljina je "must have" u svakom ženskom ormaru. One su super jer kod takvih haljina naša kreativnost i stil dolazi do izražaja, kada biramo nakit. Ovu haljinu želim upotpuniti s velikim crnim naušnicama. Želja mi je da budu u kombinaciji sa zlatnom bojom jer obožavam zlatnu :D, a pogotovo u šminkanju. 

Kad smo već kod šminkanja, za Novu godinu ću nositi zlatnu boju na očima i crveni ruž na ustima. Frizura će mi biti visoki rep. Jednostavno, ali elegantno. Odlučila sam se za rep jer želim istaći velike naušnice koje želim.



U mom dugom traženju onih "savršenih" našla sam ručno rađene od https://www.facebook.com/lapisierart/. Ove dvoje sam izdvojila kao najbolje.


Nadam se da će se moja želja ostvariti!










No comments:

Post a Comment